Rólunk

A vállalkozás 1987. augusztusában alakult, mint Fémipari és Villamosipari Gazdasági Munkaközösség. A cég 2 fővel indult egy bérelt műhelyben, majd folyamatosan fejlődve a megszaporodott rendelések miatt a harmadik évben saját telephelyet vásárolt (800m2, ebből az üzem 400m2), majd a foglalkoztatottak száma elérte a 6 főt.

1999. decemberétől mint jogutód alakult meg a Fémipari és Villamosipari Termelő és Szolgáltató Kft. A piacon ekkorra már ismertté váltak termékeink, ezek között szerepeltek a Julius Meinl üzlethálózatának és a Knorr Hungária Kft.-nek gyártott árukínáló állványok. Nyereségeink függvényében vásároltunk gépeket a jó minőség megtartása és a kapacitás növelése érdekében.

8-10 éves tevékenység után sikerült a munkáink minősége miatt olaszországi, németországi és ausztriai kereskedőkkel kapcsolatokat teremteni, és azoknak megrendeléseik szerint, főleg fémtömegcikkeket gyártani. Ezeknek a külföldi partnereknek a mai napig beszállítunk.

2004-ben új telephelyet vásároltunk (5020m2, ebből 1200m2 üzemrész) az ipari parkban, amely lehetővé tette a létszám bővítését 12 főre. A mai napig folyamatos megrendeléseink vannak mind belföldi, mind pedig külföldi partnereinktől.


Referenciáink